top of page

        "Those who teach us the most about humanity, aren't always humans."

                                                                             Donald Hicks

Om Mig: Quote
145281328_4956997911042042_9090712918053667470_n_edited.jpg

MIN BAGGRUND

Jeg er 49 år gammel og mor til tre, hvor af min yngste er 19 år.

Jeg har redet og arbejdet med heste, siden jeg var 7 år gammel. I de mere end 40 år, har jeg modtaget rigtig meget forskellig undervisning, ligesom jeg igennem årene, har udviklet mine egne metoder. Jeg er udover alle mine andre uddannelser, uddannet skolelærer.

Jeg har arbejdet som lærer i 20 år. En stor del af de år i specialpædagogikken med børn og unge med særlige behov og/eller diagnoser.  Jeg er altså uddannet i, og har stor erfaring med at undervise/ at lære andre at lære.

Jeg har læst specialpædagogisk diplom, ligesom jeg har læst diplom i vejledning og diplom i neuropædagogik og neuropsykologi udover min læreruddannelse, og jeg har taget en række terapeutiske uddannelser, her kan angshåndteringsprogrammet “cool kids”/“Chilled” f. Eks. nævnes. Jeg er også certificeret i at afholde børnegrupper samt facilitere børnesamtaler og er uddannet i og har erfaring med familiegrupper (flerfamilieterapi).

Jeg har arbejdet med heste og redet, hele mit liv og har af flere omgange arbejdet med menneskets samspil med heste og omvendt.

Jeg træner selv mine heste.

Jeg arbejder med hestene ud fra principper om rytteren som flokleder i en gensidig respekt og tillid. Mine principper bygger på flere teoretiske tilgange kombineret med hinanden.

Når jeg er ude at hjælpe nogen med at træne deres hest, er min tilgang derfor, at jeg ikke er interesseret i at træne din hest, men at hjælpe dig til at træne din hest, og udvikle jeres fælles fremtid. Det er jo jer der skal have relationen, og som skal videre sammen. Min pointe er også, at der ikke findes én sandhed, men at det gælder om, at udvikle sin egen stil sammen med sin hest. Heste og mennesker er jo individer og skal tilgås forskelligt.

Det der er så fantastisk i arbejdet med mennesker og heste er, at det minder utroligt meget om hinanden.

Begge parter har brug for en anerkendende tilgang, hvor de føler sig mødt og forstået.

Om Mig: Credentials

KONTAKT MIG

Tak for din indsendelse!

Om Mig: Contact
bottom of page